Diensten

Hallo man,

Welk man-beeld heb jij van jouw vader meegekregen? Hoe ben jij van jongen man geworden? Hoe kijk jij aan tegen jouw seksuele identiteit? Benieuwd naar de verhalen die andere mannen hierover vertellen? Lees dan verder!

Thema’s als zoonschap, relaties, mannelijkheid & vrouwelijkheid, kracht & kwetsbaarheid, contact met je lijf en gevoel, seksualiteit, succes & falen; wat betekenen ze voor jou als man?

Tijdens de HEART of MEN ga jij in 6 avonden op ontdekkingsreis naar jouw levensthema(‘s), met de kring van mannen als spiegel en als bedding.
De avonden bestaan uit praktische opdrachten, uitleg van eeuwenoude principes en het delen van ervaringen. De veilige setting, de diepgang en de begeleiding van de ervaren trainers zorgen ervoor dat jij tijdens het traject de stappen kan zetten waar jij naar verlangt.

Deelnemers ervaren na deelname aan dit intensieve traject meer zelfverzekerdheid, kracht en contact met hun hart.

Dit is misschien wel het mooiste cadeau aan jezelf. Meld je nu aan.

Heb je een vraag? Stuur je vraag via de Whatsapp-knop rechtsonder. Of bel de trainers Dirk Koops 06-41325777 en Gideon Hertog 06-52253534

Mannendingen leert een man vooral van andere mannen. Geheimen hoe je van jongen man wordt, hoe je met vrouwen omgaat, met je eigen kracht; hoe je wint en verliest, dat alles leert een zoon allereerst van zijn vader.

Maar wat als vader afwezig is? Omdat hij ver weg werkt en laat thuis is, moe. Of omdat hij zelf niet meegekregen heeft hoe je in contact met je hart leeft.

Zo is een generatie zoons opgegroeid die hun vader gemist hebben. Velen werden op een dag zelf vader. Emotioneel afwezig vaak. Want ze hadden niet geleerd hoe je in contact met je hart leeft. 

Het contact herstellen met het hart lijkt een van de grote opdrachten van deze tijd. Een opdracht waar vooral de man nu voor gesteld staat. Als hij daar in slaagt mag dat beschouwd worden als een groot geschenk aan de volgende generatie zoons en dochters. Het begin van een nieuw tijdperk.

WhatsApp chat